Platges de Barcelona: La Barceloneta

La Barceloneta, amb aproximadament 901 m de llargada és, juntament amb la de Sant Sebastià, una de les platges més grans de Barcelona, i de les més antigues i amb major tradició de la ciutat. És una de les preferides pels usuaris estrangers, i hi són freqüents els grups d’esplai i les escoles que hi van a fer activitats. Per la seva situació i proximitat al metro i a moltes línies d’autobús, la majoria de persones s’hi desplacen en transport públic.

 Les seves dimensions permeten que aquesta platja compti amb molts equipaments d’oci, com ara tres àrees de vòlei i una de taca-taca a la zona de llevant, davant de l’Hospital del Mar, i una àrea de jocs infantils a la zona de ponent, a prop de l’espigó del Gas, on també hi ha una àrea de gimnàstica.

 El Centre de la Platja

Un equipament que cal destacar de la platja de la Barceloneta és el Centre de la Platja, situat en un local sota els porxos, a peu de platja, davant de l’Hospital del Mar.

El Centre de la Platja és l’espai de dinamització per excel·lència del litoral de Barcelona i ofereix, a més d’informació, un gran nombre d’activitats durant gairebé tot l’any, però molt especialment entre els mesos de juny i setembre.

És un dels llocs on els usuaris que vulguin passar una estona llegint trobaran un servei de Biblioplatja.

Anuncis
%d bloggers like this: